|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Blødende chokoladekage
Ingredienser:
til 25-30 stk

400 g chokolade
400 g smør
320 g mel
320 g flormelis
5 g bagepulver
10 æg.

Fremgangsmåde:

Smelt chokolade og smør i vandbad.
Sigt alt mel, flormelis og bagepulver i chokoladen.
Rør æg i et af gangen, men pas på at dejen ikke er for varm eller kold. Den skal være lunken for ikke at klumpe.
Hæld i muffinforme (de hæver meget).
bag ved 230 grader i 8-10 min.
kagerne skal være flydene inden i.

 












Kategorier på sider:

Chokoladekage opskrift Blødende chokoladekage Chokolade Kogebøger Chokoladekage opskrifter Chokolade diverse
 
 
 Du er her: Chokoladekage - Netannoncer Chokoladekage - - Hvad er Chokoladekage en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.